fjani Creative Commons License 2001.01.02 0 0 296
Sziasztok!

Már régóta figyelem a topicot, bár eddig még nem igazán volt semmi értelmes amit beirhattam volna. De most több ok miatt is írok, melyek a következőek:
1. Az olasz autók akkor is nagyon királyak. Nekem sokáig egy Tipom volt, és szerintem az egy baromi jó, és megbizható autó, és 11 évesem még semmi rohadás nem volt rajta. Ellentétbe a mások által nagyra becsült német autókkal. Volt szerencsém ahhoz is, azért merem mondani. Sőt rokonaim is szenvednek már régóta egy kiváló Golf-fal. Ugyanannyiért vették mint én a Tipo-t, de az 2 évvel idősebb és motorgenerál+teljes kaszni felújítás. Szóval megéri Golfot venni. Ja és lopják is :) Na de ez mindegy. Más, fontosabb dolog:
2. Sajna meg kell válnom a nagynehezen megvett
PuntoII-től. És mivel aki ezt olvassa, az biztos érdeklik a Punto-k ezért irok ide. Lehet, hogy egy kicsit off, de ezért bocs mindenkitől. Szóval, ez egy 2 hónapos aranymetál PuntoII-es, ELX-es metállal, gyári magnóval, oldalvédő csíkkal, gyári gumiszőnyeggel ::)). Már van benne 3000km, de kutya baja. De hát mi baja is lenne. Na meg van rá 3 év garancia (és 8 év a kasznira, de ezt biztos mindenki tudja). Én egy kisvárosban élek, és ott is volt használva, ezt talán még jó pont lehet. Na és az ára. Mire kihoztam a szalonból 2,5 mFT volt. Úgy gondolom, hogy 2,2 mFT elég korrekt ár még érte.
Na és, hogy miért is adom el. Hát nem azért mert rossz, vagy megbántam, vagy ilyesmi. Azt tuti, hogy ha mégegyszer veszek, akkor csak olaszt, és lehetőleg Puntot (a City szervo nagy király.) Na a lényeg, hogy lakást szeretnénk venni, és most van egy nagyon jó lehetőségünk. De hitelt nem is nagyon szeretnék felvenni,na meg nem is nagyon tudok, mert nem régóta dolgozom így nem is adnak, szóval ezért kell eladnom, és a pénz is gyorsan kellene, hogy el ne adják a lakást. Na ez jó nagy összevisszaság lett, de remélem a lényeg kitűnik belőle. Szóval várom leveleiteket, illetve hozzászólásotokat. Ja, és
mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!!
Üdv:
FJANI