Alexa Creative Commons License 2000.12.30 0 0 27
Kedves Csaba!

A segítségedet szeretném kérni, azt hiszem megakadt a "szekerem" egy kicsit.
1.5 éve ismerem a barátomat és kb. 5 hónapja élek együtt vele . Nagyon jónak mondható a kapcsolatunk. 2 éve kerültem ismeretségbe egy nálam 9 évvel idősebb férfival, aki akkor is nagyon szimpatikus volt. A férfi időközben elvált a feleségétől. Az elmúlt 2 év alatt sokat beszélgettem vele, másoktól is hallottam ezt-azt róla. Nagyon értelmes, intelligens ember.
Karácsony előtt beszélgettem vele, s Ő határozottan kijelentette,feleségül szeretne venni, tudja, van barátom, de tud várni.
Alapból az okozza a problémát, nem érzem úgy, hogy a mostani barátom, feltétlenül velem képzeli el a jövőjét. Ha szóba kerül, azt szokta mondani " ha egyáltalán lesz egyszer esküvője, egyáltalán ha elvesz valakit". /az én keresztnevem nem 'valaki' :o))/
Nagyon szeretnék családot (sajnos a szüleimmel rossz a kapcsolatom, így még inkább igényelném),
jelenleg nem tudom mi lenne a legjobb. A barátomat nagyon szeretem, nem hiszem, hogy valamikor is eltudnék szakadni tőle. Viszont ott lóg a levegőben az, lehet Ő nem így gondolkodik mint én.

Nem azt szeretném, hogy megold helyettem a problémámat. Viszont érdekel egy kívűlálló véleménye. Amit előre is köszönök!

Alexa

Ui.: Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!