Törölt nick Creative Commons License 2000.12.25 0 0 19
Sziasztok!
Nekem sacc 5 éve van egy pici "kapcsolható-összkerekes" autóm. A tapasztalataim azt mutatják, hogy a "sima" "4évszakos" koreai roadstone abronccsal télen, hóban (akár 30-40cm, pl Mátraházán), vagy akár sárban latyakban _simán_ elboldogulok. Mindaddig, ameddig Ladával jártam, kellett a téligumi, de hóláncra akkor sem emlékszem, hogy szükségem lett volna. (Persze akkoriban nem mentem "hegyezni")
De eljött az idő, hogy megint b@szogassák valamivel a népet. Tekintet nélkül a gép hajtásláncára, jól megbüntetnek, ha nem használsz az adott szakaszon hóláncot. Király! Megint úgy értelmetlen az egész, ahogy van. Egy 4WD-s autó lánc nélkül talán csak a falra nem mászik fel, oda viszont lánccal sem. Egyébként is kérdés, hogy akkor most csókolom melyik tengelyre szereljük a láncokat? Mert ugyan az első irányít, de a hátsó "löki" a verdát ki a "dzsuvából"... Akkor most összkerekesek két garnitúra láncot használjanak?
De nem fontos, lehet cseszegetni megint valamivel a legtöbb adót fizető autós társadalmat, és ez a lényeg.
_Idióták!_
(Bocs a szubjektivitásért.) Szvsz amíg nem határozzák meg a kivételt képező hajtáslánc-tipusokat megint jó kis túlkapásnak vagyunk tanúi.
Kiváncsi vagyok, mikor vezetik be a nyári tengerparti útvonalakra a kötelező kabrió-tető használatot. (pl azért, mert a klíma nélküli kocsikban a hőgutától megszédülhet a vezető, és ez balesetveszélyes...)
Üdv:
Hunter
PS: És nekem még csak nem is terepjáróm van... Kíváncsi vagyok, mit szolnak ehhez az _igazi_ terepesek?
Előzmény: cs_geza (18)