MEG VAN !!!!!!! BEKERÜLTÜNK!!! Hű de meleg volt.
Történt egy s más, de így visszatekintve, jó kis karácsony este volt.
Meg is ragadom az alkalmat, és minden NFL fannak, boldog karácsonyt kívánok!!
Térjünk a lényegre, a Rams csak abban az esetben kerülhetett be a rájátszásba, ha legyőzik a Saint-eket, és a Lions kikap, vagy döntetlent csinál a Chicago Bears-el. A Rams végig vezetett ugyan, még sem voltam nyugodt, mert a másik mecsen rögvest elhúzott a Lions, aztán csak később kapaszkodott a Bears. Utána meg, felváltva vezettek, hű mit éltem át. :-)))
Meg kell mondjam, megint bűn szarul játszottunk. Warner nagyon kutyaütő volt. Semmi elképzelés a támadójátékunkban. Mindent Faulknak (RB) ad, aztán fusson vele, amit bír. Csórikám, megint kitett magáért. Marshall Faulk 3 TD. Ezzel be is vonult a történelem könyvekbe, mert ebben a szezonban (alapszakasz) 26 TD-t ért el. Ennyit még soha senki. Az eddigi csúcs, 25 volt. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy 3 hétig sérült volt...... Szóval rajta nem múlott. Aztán "hál" istennek, Warner megsérült (persze ezt nem mondtam komolyan), de szerintem csak a sérülésre fogták a cserét. Helyére jött Green, és bizony "sokkal" színesebb lett a játékunk. Csak egy példa: Warnerrel 1 yardos vonalról, nem tudtunk TD-t elérni :-(, míg Green egyszer (bünti miatt) 2. kisérletből kellett volna 20 yard. Kb. a félpályánál voltunk, és adott egy akkora paszt Holt-nak (42 yard), majdnem TD lett belőle :-))).
Rendkivül feszült mecs volt. Annyi kakaskodás, pofozkodás volt benne, hogy az már ........mindegy, hagyjuk, karácsony van :-)
Ja, és még el nem felejtem. Végetért a mecs, és átkapcsoltak a Detroit-Chacago mecsre, 20-20-as állásnál. Volt hátra vagy 30 mp. Még ekkor is passzolgattak a Chicagoiak, engem meg a guta kerülgetett, hogy nehogy INT-t csináljanak. De nem csináltak. 7 mp-cel a vége előtt, field goalt rúghattak, 54 yardról!!!!. Összejött, és ezzel győztek 23-20-ra :-)))))))) Aztán már csak a kick returnt kellett kiszurkolnom. :-)
Ja külön köszönet a Chicagobol annak a srácnak, aki egy 61 yardos interception returnt, TD-nal fejezett be. :-))
Üdv legyetek jók, találkozunk a rájátszásban!