Törölt nick Creative Commons License 2000.12.22 0 0 topiknyitó
A Fotózás, kellékek topic törzsközönsége szívesen lát mindenkit, akinek a fotózás esztétikai, technikai, kémiai és egyéb vonatkozásairól kérdezni- vagy mondanivalója van, de különösen azokat, akik saját képekkel és képelemzéssel rukkolnak elő. Az 'anyatopic' mellett műholdak jöttek létre, mint a 'Fotózás, csak technika', a 'Fotózás, semmi technika', keress csak rá a 'foto' szóra a keresőben.

Ezt a topicot azért indítottam, hogy itt az abszolút kezdők is bátran tehessék fel elemi kérdéseiket - amelyekre biztosan tizenhétszer válaszoltak már a 'Fotózás, kellékek'-ben, de már elég nehéz megtalálni a válaszokat a sokezer hozzászólás között.

Jó lenne, ha azok is idejönnének leírni a tapasztalataikat (sikereiket, csalódásaikat), akik a közelmúltban vágtak bele gépvásárlásba, fényképezésbe. Megírhatnátok pl. NewT-nek, hogy milyen - nem túl drága - gépet vettetek mostanában, ami jónak bizonyult a család, a gyerekek fotózására.

Nem igérem, hogy gondos gazdája leszek a topicnak, jobb lenne, ha önfenntartóvá válna (vagy pedig süllyedjen). Amikor tehetem, mindenesetre jövök majd és válaszolok, amire tudok. Karácsony után. Addig is boldog karácsonyt mindenkinek

slr