lord Creative Commons License 2000.12.19 0 0 307
A jó hír: terem a saját laskánk, amit még a nyár elején oltottunk be egy fatönkbe! :) Le lehet nézni, merthogy hova így a vadászat izgalma, de azért jó dolog ez, higgyétek el.

Kedves Kopáncsi
Nem vettem a szívemre, ennél durvábbak is megestek már velem a weben, meg IRL, szerintem ne spilázzuk túl. Észre se veszem, hogy lenulláztál, ha nem mondod.:) Gondoltam nem az én bajom, ha vki nem ismeri az ilyen-olyan olajakat, eceteket. stb. stb. stb. Az iróniának meg hajrá, az mindig üdítő.
Mindig is azon a véleményen voltam, hogy bocsánatot KÉRni sokkal de sokkal könnyebb, mint pirulás nélkül elfogadni:) Látod, most én magyarázkodom... Egyszóval no problem, felejtsünk.

Ha már vannak szakértő barátaid megkérdeznéd tőlük a dió-, lenmag-, fenyőmag és egyéb olajokat is? Ja, meg a mandulát. Azért is kérdem, mert nem jutottam még nyomára leírásuknak, viszont itt-ott felbukkan rendszeresen nehány érdekes receptben. A további olajok (zsálya, bazsalikom, rozmaring, menta, stb.) már egyszerűbb ügy, mert nem belőlük kell kinyerni az anyagot, hanem olajban oldani valami rejtélyes technológia szerint.

Bpesten egy kültelki kínai piacnak nevezett interkulturális zsibvásárban akadtam ilyenre. (Tigris piac, Józsefvárosi pályaudvar), de gyanítom, hogy egyszeri vétel volt. Esély van még a Nagyvásárcsarnok alatti legeslegjobb fűszeresnél és a Rákóczi téri görög boltban. Ezeken kívül mindenféle fitotéka, bio és ökobolt is szóba jöhet. (Azért írok ilyen hosszan, ki ne derüljön, hogy fogalmam nincs hol lehet kapni.) Utánanézek és szólok neked, ha találtam.

De ezek üvegesek. Semmi centrifuga :) Nem baj?

Előzmény: Törölt nick (306)