kokoo
Eddig azt hittem, hogy Te egy értelmes gyerek vagy! Hát tévedtem!
Mit irogatsz itt a kosárlabdáról? Még egyetlen soproni csapat meccsén nem láttalak! Azért egyszer kétszer kint voltál? Vagy csak az újságokból követed az eseményeket?
Most kemény gyereknek képzeled magad mert az internetten leírtad, hogy mocskos Falco, meg Albacomp? Mindkét csapat szurkolói halálra röhögnék magukat ha meglátnának téged!
Szerintem jobb lenne ha hanyagolnád ezt a témát!
Egyébként tényleg óriási bravúr, hogy az egyetemista fiúk tegnap legyőzték az Albacompot! (tudod kokoo veled ellentétben, én kint voltam a meccsen) Ők már a második "nagy csapat" akik kénytelenek voltak fejet hajtani a SMAFC lelkesedése előtt, és minden bizonnyal nem az utolsók! Hazai pályán a SMAFC mindenkire veszélyes!
SZÉP VOLT FIÚK!!
Gratulálok a Körmendnek is!
Az se volt semmi, ahogy legázolták az SKC-t! (tudod kokoo veled ellentétben, én Körmenden is ott voltam) Egyébként a nagy különbségű vereség ellenére, sem bántuk meg barátaimmal, hogy elmentük Körmendre, mert egy fantasztikus csapatot láthattunk! Igazi örömkosárlabdát játszott a Körmend és bevallom, nem egy hazai akció ragadtatott tapsra minket!! A csarnok hangulata pedig a 90-es évek eleji soproni meccsek hangulatát idézte. Irigykedve figyeltük, mind a parketten, mind a lelátón történteket.
Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy ez a Körmend nagy eséllyel pályázhat a bajnoki címre is!
Azért persze HAJRÁ SOPRON!!
kokoo, te pedig nyugodj el!