nekem egy idoben - ugy fel evig - az volt a perverziom, hogy a Duna radioban, Jakso musoraban tinilanyok hihetetlenul kifinomult, sifrirozott - ritkabban durva, nyers - felkinalkozasait figyeltem - elsosorban stilisztikailag-tortenetelmeselesileg :) (a szocialpszichologia a buzim); most nem akarnek belemenni a sajat ez iranyu perverzioimba, de igy mufajilag sokszor oszinten lenyugozo a felkinalkozas eme sokszinusege:
van egy lany - az Emma -, aki, amiota vilag a vilag, miden aldott este betelefonal a Lacinak, hogy - "sajnos viszonzatlan " - szenvedelyes es orult szerelmerol beszeljen annak a ferfinak, aki ennek a szenvedelyes es orult, am sajons viszonzatlan szerelemnek a targya - minden este, frankora
egy tini-par invitacioja: "kepzeld Laci, most eppen franciat tanulunk a baratnommel, de nem tudunk tovabb haladni, ugy tudjuk Laci, te otthon vagy a francias dolgokban, segithetnel nekem es a baratnomnek, ugy szeretnenk, barmiben benne vagyunk, veled szeretnenk franciazni"
egy masik: "szia Laci, 5 jatekra kiehezett hamvas lany szeretne veled tarsasjatekot jatszani, ennek a jateknak 'Szabadrablas' a neve, 6-an jatsszak, 5 lany es 1 fiu, a szabaly az, hogy az 5 lanynak a fiu minden kivansagat teljesitenie kell, mas szabaly nincs, na tetszik?, szeretnenk minel hamarabb lebonyolitani a jatekot, adason kivul beszeljunk meg egy idopontot, jo?"
az egyik legszebb egy 16 eves lanytol: "tegnap almomban meztelenul futottam egy vegtelen buzamezon, csak futottam, csak futottam, mikozben a vastag, erett kalaszok, ferfiasan izgatva, egymas utan suhantak at erintetlen szemeremajkaim kozott, csak futottom, csak futottam, es mar nem gondoltam semmire, csak annyit tudtam mondani, hogy: ah, ah, ahh, ahhh, ahhhh, aaaaaaahhhh! [kis szunet, majd ujra a lany:] Koszi Laci, hogy meghallgattal, szia!"
a tinilanyok mellett - lehet, hogy furcsan hangzik - a kabe 40-es anyukak egy reszenel is van egy ilyen betegesen rajongo, "mindentmegtennekerte" vonal: pl. az orszagosan ismert Szkuter-rajongo anyuka, fiucsapatok koncertklipjein (pl. a Pikasszo Brencsen) gyakran latni 40-es anyukakat az elso sorban csapolni (lasd meg csippendel-showk), a Jakshow-ban egyszer egy "elhanyagolt" 40-es anyuka az unokaja furdetese elmeselesen keresztul tett Lacinak bujtatott ajanlatot analis szexre - nagyon durva volt