Törölt nick Creative Commons License 2000.12.15 0 0 1153
Mobilosokhoz!

Ha olvastátok alábbi hozzászólásomat, akkor talán felmerülhet valakiben, hogy tudok segíteni. Valóban, vállalkozom is erre, de van egy két bökkenő: egyrészt nincs Nokia telefonom, így ha ilyen csengő hangot össze tudnék hozni, nem tudom kipróbálni, hogy hogyan szólna a telefonon. A másik, hogy nem tudom, van-e ilyen szoftver, amivel "komponálható" egy ilyen csengő-dallam. Szóval, ha azt akarjátok, hogy MO zenéje csörögjön mindenhol :-))), akkor segítsetek. Első lépésként egy ilyen szoftver-rel dobjon meg valaki. Aztán egy mobil telcsi szám is kellene, ahol tesztelhetőek. Első lépésként mit szólnátok a Sailor's Hornpipe-hoz? (Tudom, hogy ez csak feldolgozás, nem eredeti Momesz, de legalább jó bonyolult, hátha hallvén valaki ráharap). De ha összejön, akár kívánságra is gyárthatok más Momesz dallamból (minden nagyképűség ellenére mondom ezt, legfeljebb kicsit tovább tart). A kiválasztásnál vegyétek figyelembe azt, hogy az adott dallam hogyan szólna a mobilon (korlátok: nem polifón, béna a hangzás, stb, stb...). Ez is egyfajta hittérítés, nem? Legalább terjed a kultúra egy kicsit (bár egy kicsit meredek módon, de nem baj).

Üdv:
Kazi