Törölt nick Creative Commons License 2000.12.14 0 0 1198
Lovigabi

És a világon is ő volt először nem tudtad ? Mindenki más utána következik.
Én a Bonanza idejében még elviseltem az embert /bár azt a zenekart sem szerettem igazán/, de azóta nagyon nem bírom az iszonyú beképzelt stílusa miatt. Éppen csak azt nem énekli a dalaiban hogy "én vagyok az isten".
Szóljon már neki valaki hogy nem világsztár, csak egy kis pocsoja ország, ici-pici öregedő zenészecskéje. Ekkora arca még Michael Jacksonnak sincsen, pedig a kettejük közötti különbség akkora, hogy már nem is mérhető. Nem csak sikerben és ismertségben, hanem tehetségben sincs sehol hozzá képest, vagy akár még több ezer nyugati énekeshez képest.
Én elismerem ha valaki ért valamihez, így az Ákos esetében is értékelem a szövegírói tehetségét, de azért kizárólag erre nem kéne annyira felvágnia, hogy istennek képzelje magát. A zenéje messze a nyugati szinvonal alatti, hangja nincs, gitározni nem tud, és még sorolhatnám. Ez nem lenne baj, mert ebben az országban minden gyenge produkciót el lehet adni /lásd V-Tec, ShyGuys vagy mi/, és pl. a lagzi lajos is országos sztár, de ettől még nem isten. Ettől még nem kéne többnek képzelnie magát mint ami valójában.

Előzmény: LoviGabi (1194)