Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.14 0 0 350
Kelemen Péter!

Az origón a logikai hurok elméletemet teszteltem le, tehát azt, hogy hogyan győzhet egy ember vitában nagyon sok ellen. Működött és nyertem. Tehát a népszerűség volt a célom. Egyébként nagyon sok origóssal tartom a kapcsolatot és levelezgetünk. Az origón lévő beírásaimra is válaszolgatnak. Lásd Te kit, miért kedvelsz itt, vagy hasonló nevű topicot a 18+ rovatban. A Dallnokversenybe irott néhány versemet maga Darksoder dicsérte meg.

A Paradox megkeresett engem és a Te hozzá írott leveled is átküldte. Az indexen akart neked válaszolni, de állítólag a neve betű szerint hasonlít egy másik névhez ezért elvették tőle a névhasználatot. Irtam neki, hogy felrakom én a levelét, mint ahogyan ő is segített nekem, de azt irta, hogy nem érdekli már az egész. Paradox egyébként az ataisták honlapján való beírásom alapján talált rám és az indexre is. Egyáltalán nem zavar ha továbbra is azonosnak hisztek vele.

Péter veled meg az a helyzet, hogy magán e-mailedben könyörögtél nekem, hogy kisérletezzek, veled. Továbbá mindenféle testenkívűli és más zavaros pszichés élményeidről számoltál be. Ezek egyrészét nyilvánosságra is hoztad itt a fórumon is. Szerintem tényleg hasznosabb lenne, ha szakemberrel és orvossal beszélnéd meg ezen élményeidet és nem hoznád összefüggésbe az Egely kerekével, mint tetted. Sőt Te és az Zyx is a pszichés élményeiddel kivánta egyrészt bizonyítani az Egely kerék valamiféle fizikán túli működését.

Továbbra is pszichológus, vagy pszichiáter szakember felkeresését javaslom a számodra. Ebben nincs semmi rosz, mert azt is megállapíthatja , hogy nincsennek problémáid. Lehet, hogy csak azért szorongsz, mert azt hiszed, hogy problémásak lehetnek az állmaid. Lehet, hogy ezek természetesek és ettől meg is nyugodhatsz.

Üdvözlettel: Iván Gábor

Előzmény: Kelemen Péter (349)