MaceeLacee Creative Commons License 2000.12.14 0 0 346
Várom már azt a NAGY LELEPLEZÉST, de szerintem nem fog az akkorát szólni, mint Iván Gábor gondolja. Sőt még egy kisebbecske botrány sem lesz belőle. Hogy miért?

Mert ilyen a világ.

Akit érdekel Egely munkássága, az már könyvei alapján pontosan besorolhatja az Egely-Wheel-t az azt megillető helyre.

Egely egyik könyvében igyekszik rábeszélni a kedves olvasóit, hogy egy még drágább könyvét vásárolják meg, mert abból pontos technikai leírást kapnak egy csodamasinára, mely megoldja minden energiaszükségleti gondjukat, sőt az emberiséget is rövid távon megmenti. Az értelmesebbje már itt jót nevet a 'kutatón' és a könyvből némi energiát igyekszik kinyerni egy exoterm folyamat során (mert energetikailag ez a leghasznosabb felhasználási módja).

Aki nem elég tájékozott vagy valami egyéb dolog (kíváncsiság, naivitás stb.) miatt arra a butaságra vetemedik, hogy ezek után megvásárol egy Egely-kereket, az vegye úgy, hogy ez volt a tanulópénz, mert egy doboz dominóval is jobban és értelmesebben eljátszadozhatott volna.

A fanatikus bioenergia-hívőket, tudománygyalázókat és a csalókat pedig nem fogja egy tudományos alapú cáfolat meggyőzni. Gondolom ezt nem kell részleteznem miért.

Hogy is hívják az olyan embert, aki haszontalan dolgokról valótlan tulajdonságokat állít és azokat pénzért árulja a hiszékenyeknek?

ui.: mindenképp megnézem a tv-ben a leleplezést, ha Iván Gábor a levágott kéz mellett szurkot és libatollat is visz a felvételre :)