A DERVIS Creative Commons License 2000.12.12 0 0 697
Komám!

Következőképpen kell csinálni!
Odamégy a Generalhoz. Nyomsz neki egy "friendly"-t. Erre ő nyom némi rizsát, amelynek végén említést tesz Ortáról, ami meg is jelenik a térképen. Ha ekkor kilépsz "done"-val, nem történik semmi. Javaslom ekkor, hogy egy embereddel maradj a General mellett. Amikor folytatod tovább az épület megtisztítását és harc közben visszaváltasz a General melletti emberre és jól megburstfirézed a csávót, voilá! nem fog visszatámadni, csak ha valami véletlen folytán túléli a kört, ugyanis ez a TE KÖRÖD, ebbe ő nem tud interruptolni! Hehehe!

Amúgy ez a technika igaz minden olyan ellenfélre, akit bajos kinyírni, mert ha rálősz, interruptol és ő kezdi a lövöldözést.

Második témakör.

Egy ellenfelet csak akkor lehet megrabolni, hogyha még él és nem "dying" a státusza. Ezt hogy lehet elérni? Vagy kivered vagy kilövöd / HP Ammo páncélozott mukikra / a szuszt. Ekkor oda kell menni egy emberrel, legjobb kettővel. Egyikkel elszeded tőle a cuccot, a másikkal pedig kivégzed.

Én leginkább úgy alkalmaztam ezt a dolgot, hogy amikor Crowbar Távolságba került az ellen akkor rárohantam egy pacákkal és lenyomtam neki kettőt, erre megfeküdt. Ekkor lenyomtam neki még egyet, hogy úgy is maradjon, és még egyet, hogyha maradt AP. Közben vittem a második pacákomat az első után. A következő körben az "ütő" elcsórta a tag fegyverét a másik pedig odaérve kivégezte.

De persze sok módszer van, csak egyet kell észbe vésni:
Van valami képlet, ami alapján az elterülést megjósolni lehet. Ajszem úgy néz ki, hogy Energiavesztés=Okozott Damage x 4
Az okozott damage ugye valami 20 a crowbarnal vagy mi, erre jön HH skillnél +15% damage, HH expertnél 30%. Tehát kábé egy HH-s olyan 23 a damage, HH Expertnél meg 26. Ennek kell venni a négyszeresét, hogy megkapd az energivesztést. Így elvileg a HH expert egy csapással legyak bárkit.

Remélem jól írtam a számokat, ha netán nem, akkor is legalább az elmélet jó, segít a megértésben.

Ettől függetlenül én nem javaslok HH expertet, Thor tökéletesen megteszi. Stealth és HH kiváló párosítás. / Nem sok merc van, akinek mindkét skillje használható és az attributjai is kafák. /

No eleget ugattam, megyek haza mosmá!

Üdv mindenkinek: MLG A DERVIS