Bogartz Creative Commons License 2000.12.12 0 0 694
Üdvözletemet küldöm újfent a sok profinak.
JA1: a kedvencem volt, futott 386 4mega RAMmal szépen, és jobb volt mint az UFO1. Nagyon vártam a JA2-t, de mikor kijött, akkor sehonnan nem tudtam mexerezni, egészen nemrégig (de hülye szó), mikoron letöltöttem netről. (1 Giga kicsomizva a sok hülye file miatt, meg a FAT16-os vinyóm miatt:-))
Szóval most vetettem bele magam a JA2-be nemrég.
Volna 1-2 hirtelenjében felmerülő kérdésem:
1. Almában ott volt Conrad meg valami parancsnok, próbáltam velük talkolni friendlyn is meg threatenül is, megkínáltam őket sörrel, de mindhiába, ki kellett nyírnom mindkettőt. Baj ez? Egyébként jó cuccaik voltak:-)
2. A Sergeantot meggyógyítottam Doktorkúval, erre elhúzott jobbra ki a képből. Ez baj, vagy ez a normális?
3. Sikeresen kioperáltam Barryvel a Mortart az egyik atomládából (kellett hozzá Bull is, legalább 5ször megrugdalta), de nincs benne töltény. Abba mi kell?
4. Próbáltatok már lábon lőni vkit? Olyankor mi van? Megfexik, de él?

Gondoltam egyszer, hogy mondtátok, hogy érdemes leütni az enemit, mert akkor ki lehet fosztogatni. Felkaptam a pajszert Bull fiúval (ugyebár ő itt az izomagy), és nekiestem az egyik critical állapotban leledző figurának, odasóztam vagy 3szor, de mindig elhajolt, köv körben pedig leszúrta izomagyat, hogy meg is murdált.
Kedven figurám, az "Igor a tetőn" nevet viseli. Kezébe a gépfegyver és leburstolja az enemit szépen. Próbáltatok már megdobni ellent kővel? Lehet azt? Találtam ilyen Bipop elnevezésű cuccost is, akartam összefabrikálni egy fegyverrel. Ha aláteszem, az azt jelenti, hogy összefabrikálta? Merthogy JA1ben még a vascsődarabot is hozzáfabrikálta a magnumhoz és lett belőle modified magnum tök állatul nézett ki.
Na, eleget írtam:-)

Bogartz