Mi minősit ENGEM 4Resk, most megsértődtél nekem kellett volna megsértődnöm mert infantilisnek neveztél, én csak válaszoltam a feltevésedre, izlések és pofonok, neked a pofonok..
most olyan sok 'értelmes' ember védi a gyerekeket ebben a Tropicban, hát akkor nem értem a gyerekek többsége miért néz naponta több órát igénytelenebbnél igénytelenebb tv műsort, miért van sikere a brutál meséknek,mert nektek is könnyebb belökni a gyereket a tv elé aztán csináljon amit akar, egyszer megnéztek egy mesét, amit vagy értetek vagy nem, nem tudjátok felfogni a pszichológiai oldalát és már itt háboroktok, igenis vannak értelmes emberek,pl. Oszi, én saját magam közéjük sorolom akik szeretik a Teletubbiest, és értékelik annak nevelő hatását,
ez össze sem hasonlitható a brazil szappanoperákkal amit valjuk be és ne tagadjaátok ti is nézet, nektek az a Teletubbies???!!!Abban talán értelmesebb dolgok történnek,
jó jó, nagyszerű és nemes dolog a régi rajzfilmeket felhozni a teletubbies ellen bevallom én is azt tettem az egyik iskolai dolgozatom ban ami a tv káros hatásairól szólt, de ez már a kutyát nem érdekli..rég volt akit éredekel nézze a Filmmúzeumot, járjon népviseletben, süüssön otthon kenyeret, és ne nézzen tv, csak fekete.fehéret, változnak az idők vegyétek már észre,ne nézzétek az új mozifilmeket, csak a régi némákat, kit érdekel??!!
Haladjatok már a korral, nem azt kérem hogy szeressétek a Teletubbykat, csak értsétek meg valahol , hogy jó ez a mese, és legyetek olyan jóindulatúak mint a négy kis Tabby;
Csak ennyit, mert mérges vagyok!! ,