Derek Creative Commons License 2000.12.11 0 0 49
"No, azt azért ne feledd, hogy szervezni már akkor is nagyon tudott...
Mongyuk a jobboldalt midíg is kitörte a sikítófrász, ha egy kicsit teret kapott, - okos, képzett, jó debattör, - majdnem,
mint a Kuncze, - és a külleme is bizalomgerjeszt? a választók el?tt... "

Ezt nem is tagadom, viszont akkor ragtam be ra amikor volt valami szakszervezeti demonstracio meg az o idejeben es amikor nem az o forgatokonyvuk szerint ment a dolog akkor osszepakoltak es otthagytak az altaluk osszehivott demonstralokat,mint eb a szaharat. A jobboldalt az egesz szakszervezetesditol kitorte a frasz, mert ez volt az egyetlen szervezett ero amibe beletort a foguk. En egyaltalan nem voltam hive akkoriban az uj szakszervezetek letrehozasanak, mert a szakszervezetek sokkal regebbiek,mint a cuculista rendszer volt. Igaz gleichschaltolva voltak (remelem jol irtam), de ezen lehet segiteni, es azert a szakszervezetekben, orszagos es megyei szinten is voltak jol kepzett emberek akiknek csak ra kellett volna rendesen a tagsag reszrol lepni a tokukre es a belso felepitest demokratizalni.
Viszont az MDF es SZDSZ altal szorgalmazott Munkastanacsok es a Liga csak arra voltak jok, hogy azok egymassal legyenek elfoglalva evekig tarto pozicioharcban. Most amikor osszejott ujra a 6 nagy szovetseg maguk ala is csinaltak joparan. Szakszervezetet nem olyan egyszeru letrehozni mint egy partot, ha egyszer valahol megszunt akkor kinkeserves ujraalakitani, es a szar szakszervezetnel csak egy rosszabb van, ha nincs szakszervezet.

Előzmény: PuPu (48)