McAtti Creative Commons License 2000.12.11 0 0 66
A topik címénél maradva: CSÁ akármilyen heppeninget rendezhet, a bíróság ítélete rá nézve kötelező. (Mondjuk nem értem, miért fizették ki neki a jogerős ítélet előtt a 6 milát, de hát sebaj, majd kamatokkal kapják vissza.)
Az külön szégyen, hogy saját sértettsége miatt szervez kormányellenes tüntetést, hogyha majd az adósok börtönébe vetik (?) akkor arról lehessen cikkezni, hogy lesittelték, mert az eü. dolgozókért harcolt...
Az eü. dolgozóknak meg valóban gyalázatos a fizetésük, és ez nem 2-4-10 év műve. (Dolgoztam kórházban, gyógyszergyártók "közelében", sőt, a tb-n is, feleségem meg ápolónő volt, úgyhogy elég sokat tapasztaltam.)
Eleve gyalázat, hogy az orvosok dagadtra keresik magukat a jattból, meg a gyógyszergyárak adományaiból, és ebből semmit nem csorgatnak vissza nemhogy a takarítónéninek, de az ápolónőknek sem.
Mondjuk, ha a gyógyszergyártókat köteleznék, hogy az orvosok meggyőzésére kiadott összegnek (apróbb utak rióba, szigorúan szakmai alapon...) mondjuk húsz százalékát kötelesek a többi eü. dolgozó fizetésére fordítani... (Lenne is nagy sírás-rívás.)
A kórházak is ludasak az ellehetlenülésben: van amelyik főorvos a lapföldi túrát választja, van amelyik két ekg berendezést, a kórháznak. De ezek meg sem közelítik CSÁ hat millióját.

Attila