Ave Creative Commons License 2000.12.07 0 0 651
NAAA Helló mindenkinek!

Tök kafa. Zene és mozi kévételévelminen van. Birom a csávók dumáját. Nem kezdem új karakterel, mert a camouflage szerintem csalás lenne. Ki látott már olyat, hogy valaki a semmiből vesz elő álcázó készletet.

Szóval elkeztem, illetve belekósoltam. Addig vetem rá magamat amig a JA2-t végig nem viszem. Felnyomom a manuszkám minden képességét százra, kinyirok még pár ellent. Aztán felbérlek annyi aim-est amennyit csak tudok, van rá 10 milcsim, és lerohanom Mednát :-))). Vagy Rambózom és egyedűl a mellemet döngetve megyek be a fővárosba.
Kérdés: Ha kinyirom a tankokat, akkor ugye nem jönnek helyettük újak?

Bocs, elkalandoztam. Szóval belekóstoltam az UB-be.
Else inditottam a sztorit, hanem kapásból benéztem az AIM-hez. Sajna nekem a JA2 elején egészen váratlanul, valahol kitudja merre kinyirták Sidny-t, úgy hogy ő nálam nem pálya. De hát ilyen a zsoldos élet! :-) Mivel nem új karakterrel keztem igy az elején 35.000 pizem van.
Első meglepetésem Bobby-nak nincs meg a honlapja. Na már megint elkalandoztam. AIM: 35.000 ruppó benéztem kik vannak. Láttam Gus bátyó bent van. Felbéreltem. Inditom a sztorit. Heli baleset. A laptop tönkrement. Hárman maradtunk.

Kinefelejtsem. Experienced, unlimited time, tons of gun, ironman módban kezdtem.

Elinultam a sziklák fedezékében, piciny csapaommal. Gus-tól elvettem a G41-et az új stukit meg a kezébe nyomtam. Nehogy már nálla legyen a puska amikor nekem 100-as az mrk. Elkeztem dokisat játszani. Kis idő múlva jöttek a muksók. Menteni nem lehet :-). A sziklát kiváló fedezéket nyújtottak. 6-8 játékos jöhettet kifektettem őket Gus megérűlt. Persze sunyi módon elvettem a szerkóját :-). Mentem tovább ismét szikláról sziklára, fedezékből fedezékbe gugolva kölcsönösen fedezve egymást nyomultam keletre. Itt már keményebb volt az ütközet. Bekaptam 2-3 lövést. Ők voltak vagy 12. A csatát nem részletezem, mert akkor regény születne az meg gondolom senkit se érdekel milyen élvezetes volt. Mident elvettem tőlük ami hasznosnak bizonyult. Mentem tovább 21 ellen. Még jó,hogy éjjel volt ellopakodtam. Köv szektor. Ismét csata, majd egy figura Miguel. Dumcsiztam vele kiderült ez az. Már hárman voltunk. Közben akadt egy-két új fegyver. Egy piszoly 9mm, puska 9mm, géppityu 5.56. Csak eddig haladtam a sztorival. Mentés!
Örömújjongás után eldöntöttem, hogy JA2-ben feljavitom az custom merc-em maxira, lenyomom Deidrinyát és teljess gőzzel belevetem magam az UB rejtelmeibe.

Bocsesz a sok csevegésért, csak már annyira vártam és végre itt a nagy JA2UB!!!!

JAGGED FOREVER!!