Halihó,
carceriben tartok, és kivan a fütykösöm ... Raveltől, ettől a vén boszorkánytól kezdve kész rémálom, ami történik. Most nem akarom lelődözni a poénokat, mert nem tudom, larch hol tart, mindenesetre tennap dühömben leszedtem a gamét:(
Ravel-t 5(!)-ször kellett megcsinálnom, mert a csatánál, amikor ingus elkezdte lődözni a spelljeit, mindig kifagyott, na és persze, van egy baromi hosszú dumálós rész előtte, de úgy, hogy mentési lehetőség nincs, 5-ször kellett végigdumánom a szöveget ravellel. Vazzzzzzzz.
Szerintem egy kis pihenés után folytatom majd, de most inkább megnézem a shogunt. Helyesebben a shogunt és a Jagged allience 2-őt. (Ami nem indul.)
Larch,
shogunnál még csak a tutorialban tartok, mert folyton telepítgetnem kell, mert a 3 közül csak egy fér fel:(
Sz'al a tutorialnak is az elején, de most ha a jaggeddel nem jutok dűlőre, akkor máma shogunozok. Majd holnap, vagy holnapután többet tudok mondani.
Plan, thanks a siege towert, kwisatz haver volt olyan jó, hogy emilben már megküldte a megoldást, de ez a geci lászló a füle botját se mozgatta, úgyhogy hagytam a nyavalyába...
Sziasztok.