szerk Creative Commons License 1999.02.07 0 0 topiknyitó
Itt az Internet, itt van ezernyi új lehetőség - hurrá!! Itt az Internet, de itt van vele ezer veszély, amely magánéletünket, személyiségi-, szólás- és vélemény-nyilvánítási jogunkat veszélyezteti - ez már kisebb öröm.

Az amerikai perek (az Online Gyermekvédelmi Törvényt alkotmányellenesnek nyilvánította egy philadelphiai bíróság, egy másik perben 100 millió dolláros büntetést szabott ki az abortuszt végző orvosok adatait nyilvánosságra hozó szervezetekre), és az itthon botrányok (Kukkoló és Celeb) azt mutatják: van miről vitatkozni., hiszen itt egy új lehetoség, de hol vannak hozzá a szabályok? Kellenek-e szabályok egyáltalán? Ki legyen a felelős a szabályok betartásáért? Milyen lesz az a jövő, amely - legalábbis elemeiben - már itt is van?

Erről beszélget hétfon 15.06-15.55-ig a Kossuth adó "Tudósfórum" című műsorában számítástechnikai szakember és jogász. (a péntek déli állapot szerint Bodoky Tamás a Mancstól, Erdély Dániel és Székely Iván jogász) Akinek véleménye van, írja meg itt, vagy hívjon minket (élő adás) a 328-8766-os, vagy a 328-7304-es telefonon.

Real Audio