Zyx Creative Commons License 2000.12.05 0 0 258
Az Iván Gábor névvel kapcsolatban összeforrt képről pedig az Origó 18+ fórumán a "Te miért akadsz ki (.. Iván Gábortól)" topikjában írtak alapján bárki meggyőződhet személyesen is, hogy milyen vélemény él a "kritikusról" a köztudatban.

Továbbra sem írtál egy szemernyi kisérleti igazolást azon állításod mellé, hogy a betegek jobban forgatnak. Ez egy logikai következtetés, mely a hőelméletedre épül, nem pedig bizonyíték, ahogy állítod. Ha nem igaz a hőelmélet, nem igaz ez sem. (Tudom, nem szempont ebben a topikban a mérnöki tényállás, csak érdekességként említettem)

Minden egyéb esetén, pedig megismétled állításaidat, mintha nem is lettek volna megcáfolva. Kezdem sejteni a végtelen logikai hurkok elméleted lényegét. Van egy állítás, amit minden cáfoló kritika után szemrebbenés nélkül megismételsz eredeti formájában. Mire fel azt újra meg kell cáfolni és ez így megy tovább a végtelenségig. Ez nem végtelen hurok, hanem végtelen ciklus, és nem a logika mozgatja, hanem a butaság. Téged nem is érdekel se a kerék, se a Pi víz, se semmi, csak ennek az elméletnek keresel kisérleti közeget és ciklusra ingerelhető vitapartnereket. Hát jó, legyen, mindig igyekeztem segíteni és bátorítani az új kisérleteket és elgondolásokat.

-------------------------------------------
Kedves Gábor!

Kérlek avass be minket, milyen gondolatok alapján gondolod azt, hogy az Egely kerék szélhámosság? Miért tartod Vassy Zoltánt alkalmatlannak arra a szerepre, amit betölt. Mi bajod van a Parajfalók Pi vizes kisérleteivel? Mi a probléma a szkeptikusokkal? Ezekre eddig csak érzelmi magyarázatokat adtál, szeretnék többet tudni ezekről az esetekről.
-------------------------------------------

Előzmény: Iván Gábor (251)