T.C. Junior Creative Commons License 2000.12.04 0 0 355
Szia Bece! Kérdésedre részemről egyszerű a válasz - én speciel szeretem a HW termékeit és szoktam olyanokat is pöfékelni, és egyáltalán nem tartom lesüllyedésnek. Viszont megjegyzem, hogy amióta olvasgatom a linket egyre több érvet találok arra, hogy a minőségi kézi szivarok felé forduljak:

- Olvasgatva a topicot és különösképpen a benne található szivaros linkeket fel lehet szedni egy csomó hasznos infot, ami egy kicsit szakértőbb megvilágításba helyezi a szivarokat/szivarozást + megmutatja az igazi szivarok értékét/szépségét.

- Rájöttem arra, hogy egy szép kézi szivar elszívása és az a többletráfordítás amivel ugye ezek a szivarok drágábbak egyenértékben van az általuk nyújtott esztétikai és ízbeli élménnyel...

- Finally társul hozzá még egy vásárlási élmény is, ez szerintem leírhatatlanul fun dolog... ergo amire ki akartam lyukadni: Téliember Henrik egyre inkább háttérbe szorul, nem sznobságból, hanem rájöttem, hogy mennyivel jobb dolgok is vannak a világon. Megérdemlünk megunktól ennyit nem?

Előzmény: Bece (349)