Zyx Creative Commons License 2000.12.04 0 0 248
Mivel nem válaszoltál a cáfolatod cáfolatára, egyszerüen figyelmen kívül hagytad. Tehát lapozz lejjebb és olvasd el.

A kerék valóban nem méri az életenergia mennyiségét, vagy legalábbis vélhetően egy attól teljesen független mennyiséget mér, de ez nem következik egyetlen állításodból sem. Következne viszont egy precíz, statisztikai vizsgálatból, mely során a vizsgált személyek forgatási teljesítményét egész napos mérésekkel rögzítve tapasztalhatnád, hogy az egy nap alatt mért szórás hogyan mossa el a kerék objektivitásáról vallott nézeteket (meg a hőelméletet is). De te ezt a vizsgálatot sem végezted el, a kézen mért hőmérséklettel sem vetetted össze a forgatási teljesítményeket, egyszerűen semmit sem tettél az ügy érdekében.

Nagyjából az egész világ pontosan tudja, hogy mennyire nem vehető komolyan ez a szerkezet, de ehhez - kedves Gábor, semennyivel sem sikerült hozzájárulnod, legalábbis eddig. Ehhez legkevesebb mellékelned kellene a mérési jegyzőkönyvek adatait, melyek objektíven mutatják állításaid valóságtartalmát.

Az pedig, hogy leleplezésről beszélsz, melyet magadnak tulajdonítasz nem képezheti vita tárgyát, annyira hamis állítás. Sajnos Vassy Zoltáné és a parajfalóké egyelőre ez az érdem. Az idézett vizsgálatok mellett a neved említve sincs.

Már figyelmeztettelek, hogy a kereket nem a hő mozgatja. Ezért minden ezen alapuló cáfolatot nagyon könnyű lesz kivédenie az Egelynek, elég csak egy korrelációs analízist végeznie. Elárulom, hogy ez a mérés őt igazolná. Ellenben egy átfogó statisztikai méréssorozattal valóban cáfolhatnád, hogy a kerék ingadozó teljesítménye folytán a szerkezetet mindenre lehetne inkább használni csak egzakt mérésekre nem.

Miért nem ezt az egyenes utat választod? Elvégzed a vizsgálatokat, felteszed az eredményeket a netre és a hülye is látni fogja, hogy igazad van. Mi ebben a kivitelezhetetlen neked? Az Egely kereket az fogja megcáfolni, aki ezeket a vizsgálatokat elvégzi, ha te igényt tartasz erre a trónra, akkor azt javaslom, kezdj el mérni, különben lemaradsz róla.

Előzmény: Iván Gábor (246)