jégcsákány Creative Commons License 1999.02.07 0 0 170
Kedves Chrys!
Igazán öröm volt olvasni soraidat, az ember tisztábbnak érezheti ezek után a világot és saját magát. Ez már olyan szintű elhivatottságra vall, ami egyfajta vallásos elkötelezettségre utal.

Irigyelni való a férjed helyzete, hogy egy ilyen nőnek lehet a társa, illetve ilyen hatással van feleségére. Teljességgel meggyőztél gondolataid komolyságáról, így nincs is vitám veled.

Egy dolog azért a továbbiakban is foglalkoztat. Mi van akkor, ha egy általad nem nagyon szorgalmazott kapcsolat során kiderül, hogy az többbet vagy mást nyújt neked, mint amit a férjedtől kapsz, ill. vele együtt megélsz, És itt ne korlátozódjunk kizárólag egy szexuális eseményre, hanem az történik, hogy egyszerűen eluralkodik rajtad a szerelem.. Ezen a ponton talán elrugaszkodhatunk saját életedtől és férjedtől is, mert még gondolatban sem kivánom megcsalatását.
Szóval mi van akkor, ha egy mindenféle oldalról kipróbált és bevált, ezenkívül örömteli kapcsolatba véletlenszerűen belép a harmadik. Hogyan lehet ezzel együtt élni? Csupán elhatározás kérdése a hűség?
Föláldozhatod-e saját és ezen keresztül szeretteid boldogságát azzal, hogy elfojtod magadban érzelmeidet?
Vagy tudatosan ki lehet kerülni az olyan helyzeteket, ami egy idő után nem kívánt szerelemhez vezethet? Nem hiszem, mert sok emberrel kerülsz huzamosabb kapcsolatba életed során, például munkahelyen, iskolában stb.
Ebben az esetben is a hűség az első? (persze a gyerekek érdekeit is szem előtt tartva)

Mi erről a véleményed?
Előzmény: Chrys (168)