baas Creative Commons License 2000.12.01 0 0 1361
Emberek:

Kicsit morcos vagyok azokra,akik megengedhetik maguknak a SAABot de azt már nem engedhetik meg,hogy *zaros évi 5000HUF ot leszurkoljanak a leendő egyesület későbbi boldogulására.(szerintem ezek azok akik eddig 1 talin sem voltak...)
Itt van 1 csomó ember aki lemond 1 pár dologról annak érdekében,hogy SAAB legyen a feneke alatt és pontosan ők azok akiknek eszükbe sem jutott az,hogy miért ne fizessenek tagdíjat.

Ez viccc.

Az Axa így is költött már nem keveset.Eddig is amit tudott azt megoldott pénz nélkül.De ez nem megy a végtelenségig.Itt nem arról van szó,hogy most valakinek 1 új SAAB 9-5 re kell gyűjteni.
Ha valakinek nem tetszik akkor ne legyen klubtag.
Ez neki lenne megtiszteltetés,hogy egy Mo.n lévő ritka márkának 1 híres típusának a klubjában tagságot vállal.Ez befektetés amiért nem pénzt kaptok,hanem egy színvonalas klubot rendezvényekkel és sok okossággal,majd még előre nem látható hasznos dolgokkal.
Ez egy kis közösség volt az elejétől fogva.
Most hogy már 67 klubtag van,biztos vagyok benne,hogy ebből sokan elkötelezett SAABosok.
De van a maradék aki a fáratságot sem veszi,hogy hozzászóljon a topichoz pedig biztos,hogy olvassa.Ezek után nem csodálkoznék rajtuk,ha pont ők nem akarnak fizetni tagdíjat.
Tudjuk,hogy ez megossza a társaságot de remélem ez is változni fog hamarosan.

Nem azért írtam eme sorokat,hogy bárkit is megbánstak,de csak ösztönözni akarom őket,hogy ezt az egészet ne csak mi gondoljuk komolyan.
Senkinek nem szándékunk elvenni a kedvét a klubtól.Fontos a klub legalizálása a jövőt illetően, mert csak így tudunk eleget tenni annak a felmerülő lehetőségnek ha valaki támogatni akar anyagilag minket,ugyanis kell bankszámla a klub nevére meg könyvelő stb...Ez konkrétan nonprofit szervezet lenne.

Bocs ha hosszú voltam...
:) SAAB Sárkány...