R.Anita
tényleg jobb lesz, ha vigyázol nyuszival, amióta ilyen agresszív lett! ;-)))
Gratula Hivernek :-))) az úszásteljesítményéhez! Igaz, egyszer összerúgtuk a... vizet, de ABBÓL nem alakult ki majdnem tömegverekedés ;-)))
Hiver, ha mégis jönnél úszni velünk reggel, akkor nagggyon vigyázz majd a nyÚSZÓSAPKÁDra, mert vannak olyan...hmmmm...élőlények ;-))) akik az ilyen színű ruhadarabok láttán egyszerűen bevadulnak, sőt, ma reggel már le is NYÚLták :-)))
" Jó ez a kettős nick! "
Méghogy kettős nick! R.Anitát nem is lehet egy topikon emlegetni nyuszival! Két különböző személyiség, tudtommal nincsenek is túl jó viszonyban (erről nyuszi tehet!). Bár néha előfordul, hogy nem tudjuk, hogy igazándiból kivel is állunk szemben...
Ma már annyira összezavartuk nyuszit "60-70kedő" Cs.(=csiga ;-))))Tigrissel szaunázás közben, hogy azt sem tudta, fiú-e vagy lány... (Ezt akkor is én mondtam előbb!!!)
Ösztönösen ment volna be a női zuhanyzóba, de tigrissel még idejében sikerült kirángatnunk onnan :-))))))))
Tanulságos eset önmagam számára!
Ha előző du. (futás) és aznap (úszás+szauna) volt már 2 erős(ebb) edzésed, ne akarj egy harmadikat (futás résztávozás), mert úgysem sikerül!
Röviden annyi, hogy előző este jó erőben éreztem magam, és úgy feküdtem le, hogy másnap nekem mindenképpen résztávoznom kell, úszásban váltogatott iram, futásban meg 1000 m-ek.
Na, inkább nem írom meg, hogy milyen eredményeket futottunk - remélem, Hiver, te sem kotyogod el... elég annyi, hogy csúnyán visszaestünk a tervezett iramhoz képest... :-(((
De! Lesz ez még jobb is! :-)))
R.Anita
hát persze, hogy nem normális! :-)))