Mulan Creative Commons License 2000.11.27 0 0 50
Kicsi emma, kedves, hát egy csirkéből sajnos nagyon kevéske ilyen jön össze (és tényleg bomba, ezért még kevesebbnek tűnik) - így én inkább olyankor szoktam csinálni, amikor amúgy is több célra veszek vegyes csirkealkatrészt: mondjuk szív-májat, néhány zúzát, két mellet, egy-két far-hátat... A máj nagy részéből lesz akármi, mert akárminek is nagyon szeretjük, a melleket lebőrözöm (ebből lesz a batyu), kicsontozom, a húsból többnyire valami kínai keletkezik, a far-hátról leszedem a kövérjét, ez megy a batyuba ill töpörtyűnek, egy kis húsát, a tüdő nagyját batyuzás céljára, a többijéből, a mellcsontból, az aprólék egy részéből összeáll egy leveske:-)))

Off most látom, hogy nem ment fel rendesen a "Források menü", vonalfordultával teszem fel, meg apránként a többi ágat is, nagyjából Alapanyagok - Étlap - Más népek sorrendben

Előzmény: kicsi emma (46)