marfai Creative Commons License 2000.11.23 0 0 142
Kedves Zoli!

Országgyűlési képviselőink itt a megyében nyilvánosságra fogják hozni vagyonnyilatkozatukat. (a napokban, vagy amint megszerzik az eredeti másolatát). Felhívom a figyelmedet arra, hogy az nem kérdés, hogy vagyonnyilatkozatot kell tenni, mert mindenki tett, hanem az a meghatározó, hogy a megtett nyilatkozat összevetve a jelenlegi állapottal mit mutat.

Ezért az a fontos, hogy az eredeti nyilatkozat kerüljön nyilvánosságra. A "nagy manőver" most a körül zajlik, hogy ne lehessen összevetni az eredeti, 98-as nyilatkozatot a most látható vagyongyarapodással.

Te minden bizonnyal nem az országos politika eseményei miatt kérdezed, amit kérdezel. :-) Meg kell, hogy mondjam csak rész-sikereim vannak, ha arról van szó, hogy az itt folyó beszélgetésbe barátaimat bevonjam. Próbálkozom, próbálkozom, lehet, hogy ez a téma alkalmas lesz arra, hogy ezért akár itt is megjelenjenek. :-))

Amúgy nem gond, a szocialista frakció tagjairól lehet tudni, hogy mit, hol végeznek és mennyiért. Elképzelhető, hogy (ha minden kötél szakad) rám varrják, hogy írjam le az adatokat. Előre örülök. :-))

Márfai P.

Előzmény: Törölt nick (141)