Iván Gábor Creative Commons License 2000.11.22 0 0 237
Kedves Fórumolvasók!

Semmi különös nincs a vitamódszereimben V.Z.-vel szemben.

Ha a vita és a bizonyítékok helyett bármelyikőtökkel azt csinálta volna V.Z., mint velem tehát, hogy különböző rágalmakat és hamis vádakat terjesztett rólam és a rendőrséggel is meghurcoltatott szerintem Ti még nálam is elszántabban viselkednetek vele szemben.

Több mindent tejresztett rólam már V.Z., amit egyértelműen bizonyítani is tudok. Első állításai azok voltak, hogy bolond lennék. Amikor mások látták, hogy ehhez képest azért tulságosan is logikusan viselkedem elkezdte terjeszteni, hogy én egy erőszakos garázda természetü fickó vagyok.Mellesleg tagja vagyok az ALBA körnek amely mindenfajta háborút és erőszakot ellenez. Az országban egyetlen ember vagyok aki a fegyveres sorkatonai szolgálatából tiszti ranggal leszerelve átkérette magát a fegyvermentes polgári szolgálatba.

V.Z. már a Racionalításon innen és túl topicon bevallotta, hogy egy levelet írt rólam a kerületi ügyészség felé. Nos abban a levélben többekközt V.Z. az ukrán maffiával kever gyanúba. Ez a levél elérhető és bizonyítja szavaim igazát. Többekközt V.Z. ezen állításai miatt bilincsben vittek el a rendőrök, fejemhez pisztojt fogva, majd házkutatást tartottak nálam lőfegyvert keresve.

V.Z. a legnagyobb szélhámos, akit valaha is láttam a tudomány területén. Ez állítás és vállalom a bíróság előtti bízonyítását is.

V.Z. számos kísérletének személyen volt az ötletadója többekközt az agykontrollosok vizsgálatának is. Személyem végzett elsőként agykontrollt az AION alapítvány akkori munkatársai közzül és én még személyesen beszéltem az agykontroll megalapítójával Hosé Silvával, amikor magyarországon járt.

Az Egely kisérleteit is én kísértem figyelemmel a vitalításmérő kerékkel kapcsolatosan hiszen én voltam az Egelyvel közösen tagja a Para-Kutatási Tudományos Társaságnak. Személyesen adtam át V.Z-nek pl. az Egely kerék leírásának internettes elérhetőségét is, mert még akkor azt sem tudta az hol található.

Az asztrológia valóságtartalmának a megállapítására már a V.Z.-megelőzően végeztem kisérleteket. V.Z. a gyakorlatilag az én kísérleteimet folytatta.

A jelképek hatása a fizikai erőre kísérletének is én voltam az ötledadója, mint számos még más kísérletének is.

V.Z. ellen jelenleg már büntetőeljárás van folyamatban személyem elleni hamis vádak és hamis tanúzás miatt. Nincs olyan csoda és mese, amellyel V.Z. kitudja mosni magát ezen vádak megvalósulása alól.

A szavaim a valóságnak megfelelnek.
Iván Gábor