T.C. Junior Creative Commons License 2000.11.22 0 0 178
Ájjon meg a menet! Az alábbiakban (általam) feszegetett szivaros viselkedési módok protokolláris jellegűek voltak, tehát arra vonatkoztak, hogy hogyan viselkedjünk társaságban szivarral. Szerintem egyébként arról is beszélhetnénk, hogy mikor illik rágyújtani, és mikor nem (társaságban). Az, hogy a dologból kissé sznobizmus felé hajló fejtegetés lett h&gy style az nem baj, csak nem ez volt a cél.

Anderson kolléga, neked természetesen ábszolúte jogodban áll otthon bambival szivarozgatni, ennek helyénvalóságát senki sem kérdőjelezi meg, főleg ha jólesik. (elég hárdosan küldöd - minden nap grande szivar...)

Szóval itt nem arról van szó, hogy mit KELL csinálni hanem, hogy hogyan a legjobb. Én igen is azt mondom, hogy a szivarozás kissé rituálé, és meg kell adni a módját, ha nem is feltétlenül egy hozzáillő (bár szerintem nem illik hozzá) 5k-s Vylyan 1995 Cabernet Sauvignon-nal, de legalább a megfelelő viselkedéssel. Már csak magunknak is, az élvezet fokozása érdekében.
Bár lehet, ha mindennap szivaroznék, más lenne a véleményem - elvégre a sört is már néha üvegből isszuk otthon a TV előtt nem? :o)

Apenta Bambi rulez! Long Island Ice Tea rulez!