Gecca
2000.11.21
|
|
0 0
734
|
Halihó!
Bár én még csak szeretnék Bravo tulajdonos lenni, de olvasgatom a rovatotokat és nagyon hasznosnak találom. Lenne egy kérdésem: hamarosan szeretnék bravót venni, de nem tudom eldönteni, hogy 98as alap 1.4est vegyek (1,6 ért lehet kapni, és ennyi pénzem van), vagy vegyek 99es 1.2est, amit viszont 2M felett lehet csak kapni.
Szóval mit is kapok azért a 400ezer forintért?
Újabb kiadást : de miben is más pontosan??? Ezenkivül szervókormányt, elektromos ablakot, fordulatszámmérőt, és egy modernebb motort (ez a legfontosabb). Tudom hogy elég sokat gagyiztátok az 1.4est, de 1,6ost nem akarok venni, mivel én kizárólag a munkahelyemre oda-vissza járok pesten a csúcsforgalomban (céges kocsival 14km átlag 1 óra), és irtátok hogy bizony benyeli a 9-10 litert, ami nekem sok a piros lámpánál álláshoz. Tehát csak a fogyasztás miatt kellene 1.2es, de a kb 400ezer ftos többletet a büdös életben nem hozná be, ráadásul 2-3 évig kellene csak az autó.
Tehát szerintetek érdemes-e alap 1.4est venni tök olcsón??? (volt már 1,5Mért is csak még aznap elvitték)
Kösz a véleményeket előre is!!!
Üdv! |
|