Derek Creative Commons License 2000.11.21 0 0 26
"Nos, elöször is határozzuk meg a prioritásokat. Kiket kell támogatnia az államnak? A középosztályt, vagy az elesetteket? A kormény az elöbbi mellett döntött. Lásd a Gyes reálértékének csökenése, vagy a csodás lakástámogatási "koncepció".

A Munkáspárt szerint RÖVIDTÁVON az elesetteket kell támogatni, szociális intézkedésekkel. Ma Magyarországon nem megkerülhetö az adóreform.Az igazságosabb közteherviselés nemcsak a mérciusi fiatalok jelszava, ma újra aktualitása van. "

Ezek mind nagyon szep dolgok, de en nem nagyon bizok a jotekony allamban, legyen barki kormanyon. Nekem ne adjanak segelyeket se kedvezmenyeket. Koltsek el esszeruen az adobol befolyt penzeket az oktatasra ,infrastrukturara es egeszsegugyre, na meg persze a kozrendre es a honvedelemre. Adjanak segelyeket a legraszorultabbaknak, mint vegso megoldast ha mar mas nincs. En mint anarchoszindikalista azt varom el a hatalomtol, hogy hozzon olyan torvenyeket amelyek helyzetbe hozzak az alullevoket, vagyis hogy eselyem legyen kiharcolni azt ami engem megillet es ehhez a torvenyi kereteket biztositani, vagyis a megfelelo munkajogi torvenyeket, Hogy akar egyenileg akar szakszervezeti keretek kozott alkukepes legyek es jogaimat a torveny garantalja. Vagyis a jogaimat garantalja es fellepjen azok ellen akik ezt megsertenek. Ne adjon nekem gyest az allam az adokbol,nem kell
csaladi potlek sem, hanem ne adoztasson meg eromon felul ha van harom kolykom pl, hanem ezt szamitsa be. Aztan ha a jogaimat grantalja a hatalom akkor bizza ram es rank es a szabad szervezkedesre, hogy hogy s mint csinalunk alkut.
Valahogy ez mukodott sok helyen, hat ezt kell valahogy lekopizni.

Előzmény: békebal2002 (22)