lord Creative Commons License 2000.11.20 0 0 199
Nyithatok éppen, csak nem szívesen. "Figyu! lord exchibionista hangulatában nyitotta ezt a topicot, hogy ömlengjen saját utazásairól és tapasztalatiról."
Ez túl hosszú topic-címnek :)

Az USA-ban nem jártam, de nemzeti parkokban és ismerősöknél kb. 0 dollár lehetett. Vagy max a belépők ára. (Ha van, ebben lámer vagyok.)

Én mondjuk úgy szeretek utazni, hogy legyen nálam annyi pénz, hogy taxival/ 4-5*-os szállodával is kijöjjek végszükség esetén, de NEM CÉL. Ajjaj de még mennyire nem. Örülök, ha olcsón kijövök és izgalmasabb is úgy, de egyszem lányként egyedül úton lenni, nekem biztonságot ad, ha megtehetem, hogy drágáért is közlekedhessek/ aludhassak/ fürödhessek. Ez persze külföldre igaz, meg ha a szokásosnál is utálatosabb menzesz lep meg. (Bocs, de nálam ez is szempont.) Meg talán öregszem is :) komfortosabb vagyok. Szóval ha havonta egyszer összejön egy hoszabb út során egy forró fürdő azt nem biztos, hogy visszautasítom. Más a pálya, ha nem egyedül vagyok, hanem a párommal,de ez egy másik történet és én már így is állandóan offtopicolok.
Bár: ha érdekel valakit "női szemmel" a túrázás akkor hajrá. :)

Előzmény: Ermak (198)