Bocs, hogy késtem :)))
Miért nem mennek az emberek szurkolni? Jó, az elsőszámú indokot tudom: a tollaslabdázókon kívül nem sokan tudják, hogy verseny van... :( Télleg, lesz még valami idén? Vagy már csak könnyű levezető edzések?
A 30M-ban lótúró sincs benne, csak az, amit beépítesz. Van benne sok tégla meg ilyenek, víz- gáz- fűtés- villany- telefon- és antenna-szerelés, hidegburkolat (csempe, padlólap), meszelés (az új falakat nem szabad tapétázni legalább 1 évig), villanykapcsolók, esetleg lámpák. És ne hagyjuk ki a BILLIÁRD ASZTALT, mert ezt már elfogadtattam a pénzügyminiszteremmel!!! :)))
Ha már a motoromról lemondtam a házvásárlás kedvéért... :-( Persze minden O.K., tisztában vagyok vele, hogy sokkal fontosabb a házvásárlás, minthogy idő előtt kitörjem a nyakam :)))
Hogyhogy az agyadra megy? Amikor felújítottuk a mostanit, én imádtam összeválogatni színeket, bútorokat, képeket, ilyeneket. (Szinte) az egész lakás úgy néz ki, ahogy kicsiny művész lelkem kialakította. Azt hittem ez Mérleg-tulajdonság. :-) Mármint az érzék a harmóniához.
Ha még itt talál a tavasz, akkor nekem is lesz otthon net! :-P Mi ún. sharedesk/homeworking rendszerben dolgozunk, azaz kevesebb az asztal mint a dolgozó. Nekem persze állandó helyem van, de ez most mellékes :) Namármost a homeworking abból áll, hogy fogod a notebookod, hazaviszed, és a cég által finanszírozott ISDN-vonalon bejelentkezel az itteni szerverekre. Aztán hadd szóljon! :) És akkor vége lesz a nyugalmas éccakáknak, a neten fogok lógni minden éjjel, a Kedves meg kitagad :)))
Gép. Osztottam, szoroztam, nettó 120e körül lehet kihozni egy olyan gépet, amelyik jó a hétköznapi júzernek, netezhet, levelezhet, írhat, számolhat, könyvelhet vele. Zenét hallgathat, CD-t lejáccik, DVD már nincs benne. Ehhez még kell venni monitort (nettó 34-től a csillagos égig, egy 17"-os kb. 60e nettó, egy JÓ 17"-os 75-től kapható, 15"-os 35e, 14-est ne vegyél), és kellenek rá szoftverek, amit vszleg az iskola tud adni, mert oktatási verzióban töredékébe kerülnek az MS cuccok, mint egyébként a bótban). Ezek alkatrész-árak, újak, garisak. Az árak egy "nem a legolcsóbb de nem is szűnök meg holnap" cégtől vannak.
Szívesen segítek a beszerzés lebonyolításában, de szerintem ügyes nagy önormányzatosok vagytok, megoldjátok ti ezt simán. :)))
Azok az egerek a futkorászós szürke, vagy a kábelen lógó fehéres típusúak? :)))
Szóval, hogy is telt az a hétvége? Volt verseny, aztán..?
A nyakamban már nincsenek hajak: megvolt a vetkőzőszám! :)))
i