MGa Creative Commons License 2000.11.20 0 0 456
Huhhh, van pár kérdés úgy látom, akkor próbálok válaszoni szépen sorban :))
Először is biztosíthatok mindenkit, hogy én valóban én vagyok. :)

GroundZero

"..valóban voltál korábban "Duranos"???"
Helyesen megfogalmazva, szerettem a Duran-t is, meg még vagy ezer féle zenét abban az időben, de nem voltam elvakult rajongója egyiknek sem. A hajam tényleg volt olyan béna is, de előtte még Jampi is voltam kacsa séróval.:) Persze ez még jóval a zenekar megalakulása előtt volt /lehettem vagy 14-15 éves/. Később a legnagyobb hatással kétség kívül a DM volt rám.
B feat. BR -ügyről : Az valóban nagyon rossz lett. Megkeresett minket egy német producer, és felajánlott egy külföldi lemezszerződést, de Ákos nélkül. Mivel a viszonyunk akkoriban amúgy sem volt túl fényes, belementünk a dologba. Ez pont a búcsúkoncert idején volt. Mi úgy kötöttük a német producerrel a szerződést, hogy az elkészült anyag nem kerülhet be Magyarországra. Ezt részéről tartotta is, de ismeritek mi a helyzet ebben az országban.:) Szépen behozták páran feketén, és ebből volt a probléma. A lemezt amúgy nem igazán mi csináltuk, csak a mi számainkből készült. Valójában egy Angol srác rakta össze az egészet, persze mi is kint voltunk ez idő alatt a németországi stúdióban. A stílusa pedig olyan volt amilyet a producer akart, mivel ott teljesen máshogy mennek a dolgok mint nálunk. Azt hogy itthon rosszul fogadták nem csoda, többek között ezért sem engedtük hogy bekerüljön az országba. Tudtuk hogy tőlünk nem ezt szokták meg, így semmi értelme behozni. Nagyon kivonatosan ennyi a sztori.

"szerinted jelen van/lesz még a technopop"
Ezt nem tudom, de szerintem nem igazán.

Sajnos vágás után legtöbbször megsemmisítik az eredeti kópiákat, így sok esélyt nem látok rá hogy megszerezd. /nekem sincs meg/

TaNGó

"Mivel foglalkozol most?"
Szoftver fejlesztéssel és hasonlókkal.

Igen, kapok még jogdíjakat. Ákossal kapcsolatos kérdésedet nem értem pontosan, de ha a koncertjein játszott BB számokra gondolsz akkor a válaszom, nem.

Cyroo

Minden ellenkező híreszteléssel szemben nem rajtam múlik a dolog. De konkrétan a kérdésede válaszolva, nem sok esélyt látok rá.

üVegpohár

Nincs igazán kedvencem, de inkább a régebbi számok kedvesek nekem, még ha mai szemmel béna is a hangszerelés. :)

trend

Nem tudom milyen zenét játszana. De bizonyos korlátok miatt túl sok irány nem lett volna.

clairvoyance

1, Ezt a Zsolttól kéne megkérdezni, azt a lemezt már teljesen ő csinálta.
2, Mindegyikünk szerette a DM-et, és több hasonló külföldi zenekart. A zenészek 99%-át /beleértve a külföldieket is/ inspirál valamilyen már meglévő banda akiket szeret, vagy azonosulni tud a zenéjükkel.
3, Azért, mert nekünk nagyon rossz hangszereink voltak jó ideig. Abban az időben kezdett csak elterjedni a Sampler, ráadásul ami akkor volt /EMULATOR II, EMAX stb./ iszonyú drágák voltak. Ezeket mi nem tudtuk megfizetni, és még a stúdiókban sem álltak rendelkezésre jó ideig. Mire elterjedtek és lement az áruk, addigra gyakorlatilag vége lett a zenekarnak.
4, Azt inkább le sem írom :) Az egyetlen Sampler amihez hozzáfértünk, az az eszement szar Roland S-770 volt. Hát nem egy Emulator az biztos. Főleg hogy mára már rendelkezem Emu-val, így látom -illetve hallom- miből maradtunk ki annak idején.
5, Ezt egy korábbi válaszomban olvashatod.
6, Nincs róla véleményem, egyiket sem hallottam.
7, Ezt inkább magánban beszéljük meg.