Jozs
2000.11.20
|
|
0 0
137
|
Nnna, végre szereztem egy H&Gy-t (1999 téli szám), tényleg elégge "raj", ahogy mifelénk mondják.
Annak viszont ellent kell mondjak, hogy a szivart és a jó borokat közösen tökéletesen lehetne élvezni. Többször próbáltam kellemes szivaros estéket eltölteni Tokajban (ahol viszonylag sokat vagyok személyes és protokoll borkóstolásokon), de a szivar igen karakteres ízvilága nem engedi kibontakozni a jó tokaji furmintok, szamorodnik, muskotályok élvezetét.
Borozást, borkóstolást csak pogácsa és sajt keretében lehet hitelesen végig(v)inni. :)
Ettől függetlenül biztosan vannak olyan borok, amik megfelelnek "szivaralap"-nak.
Véleményeket várok mindenkitől. |
Előzmény: Mamut (135)
|
|