ZOLCSI Creative Commons License 2000.11.20 0 0 1521
Hát dolgoztatok a hétvégén nem vitás, de volt is rá ok rendesen.

Az edzőkérdésről: Én nem igazán vagyok elragadtatva Komjátitól, de mégsem mernék egyértelmű Komjáti takarodj-ot kiáltani. Hogy miért, mert a Tócsa és mások által említett emberek nem fognak idejönni, mert nem is fogják őket idehívni. Itt a kispad Komjáti után az öreg Makraié lesz, amibe még belegondolni is borzalmas.

A vezetőségről: Most is azt mondom itt van a baj, vagy hogy egy korábbi hozzászólóhoz hű legyek innen jön a "gázszag". Méghozzá ez a gáz büdös, folytó, és halálos. Tulajdonosaink bezzeg most kussban vannak. Pedig most kellene igazán a csapat mellé állni, most kellene igazolni stb. Nem érzik azonban a problémát, mert dilettánsok kutyaütők, és ami a legrosszabb hogy mindezeken túl, gazemberek, bűnözők, politikai és üzleti kalandorok.

A játékosokról: A meccs előtt szándékosan nem szóltam hozzá, de Rosbi barátomnak mélben leírtam hogy ez egy olyan meccs lesz, ahol elválik ki LOKISTA és ki az aki a DVSC mezében alibizve lézeng a szaros pénzéért. Nos a vártnál jóval több ilyen ember volt. Csak a legkirívóbb esetek: Szatmári, Vadicska (egyébként tőlük várnám el hogy összekapják a csapatot) Bernáth, Hanák, Böőr. Róbertünk a meccs egésze alatt jól védett, de a szokásos lepke csak összejött a végére.

Nem tudom kivitelezhető-e (én minden esetre Pelles Tibit felhívom) hogy a Győr elleni meccs előtt egy ankétot kellene tartani, ahová meg kellene hívni makrait, Komjátit, és a csapatból 1-2 játékost.

Hajrá Loki
KurvadühösZolcsi