marfai Creative Commons License 2000.11.19 0 0 130
Kedves Mijo!

Az állítás, hogy a megkérdezettek körében igaz, amit Simon Gábor nyilatkozott teljesen megfelel a valóságnak. Az MSZP honlapján most is kinn van a kérdőív hivatkozása, ahol minősíteni lehet a honlapot, és az Internetes megjelenést. A kérdés Neked is szól annyiban, amennyiben bárkinek, aki válaszolni hajlandó.
Az, hogy külön téged nem kerestek meg, az ugyan sajnálatos, de várhatóan később is így lesz. A leírt szöveget -Zoli nyomán- kisajátítónak, kirekesztőnek minősíteni legalább is vitatható. :-)) Már csak azért is, mert épp az ellenkezőjét jelentik a leírtak.

Abból még soha nem volt baj, hogy ha valaki/valakik nyilvánosan felvállalták az információs kultúra ( mostanában azt mondjuk az információs társadalom ) terjedésének, térnyerésének támogatását. Attól Neked nem lesz rosszabb, de adódhat úgy, hogy jobb lehet...:-))

Az egész nyilatkozat azért született, mert az ORTT vezető-asszonya időszerűnek találta, hogy hatáskörét érvényesnek tekintse erre a médiumra is. Ha kellő kormánytámogatást kap, akkor lesz mitől tartanod, de az nem az MSZP lesz! :-))

Márfai P.

Előzmény: Mijo (128)