Ittse Creative Commons License 2000.11.17 0 0 157
Ááááá, nem kell nekem az a sok kölök... Esetleg egy. Vagy kettő. De háromnál több kizárt. Asszem :)))
Komolyan, le nem szállnak rólam, nekem meg nincs szívem lepattintani őket magamról. Brrrrrr.

Darts? Kiprózálhatjuk. Életemben nem dartsoztam még. Szerintem Ő sem, szal egyenlőek az esélyeink egy ilyen vérprofi ellen :)))
Se nem féltékeny, se nem sértődős szerencsére. Ha én is nekiállnék féltékenykedni, amikor Ő ezzel-azzal saját programot szervez, már rééégen vége lenne...
Legyen darts és hívom Őt is. O.K.?
Érdekes módon észrevette, amikor tényleg, khmm, szal "majdnem" oka lett a féltékenységnek... Van ilyen női megérzés? Vagy a sok-sok év együtt? Te megérzed, ha nem stimmel valami?

A billiárddal az a gond, hogy igyexem komolyan venni. Tényleg, teljes összpontosítással játszunk, nem nagyon beszélgetünk, esetleg dícsérő - vagy becsmérlő :)) - megjegyzéseket teszünk egymás lökéseire. Szinte csak akkor dumálunk, amikor új menethez felrakjuk a golyókat. Írtam talán, hogy családiház-vásárlás kellős közepén vagyok (erről külön topikot kellene nyitni, ha még nincs). Úgy keresem a házat, hogy legyen hely a pinyóban egy Billy Ard szobának, amit én fogok a padlótól a plafonig berendezni. Annyit fogok ott gyakorolni, hogy erős amatőr szinten tudjak játszani.

És lesz nagy kertem, és szalonnasütőm, meg ilyenek, szal jöhet majd hozzám a Mérleg Co. a tavaszi évadnyitó aszTali-ra :)))

Hááát, ha hülye nem is vagy az aggódás miatt (én is mindég aggódok, hogy vadidegenek mit gondolnak rólam), de azért egy kicsit korai, nem? :)))
Bár nem lenne ANNYIRA korai, ha esetleg billiárdozni tanítanálak azzal a mögékerülős-átkarolós módszerrel, amit nemrég egy teniszoktatótól tanultam... ;-D

i

Előzmény: Ódri (156)