MathiasR Creative Commons License 2000.11.17 0 0 104
Havasztok !
Most hajnalban sok időm lett, (észt...) így végigolvastam a bő termést, és bevallom, bár sajnálom az előző topic gazdáját, mivel ő hozott össze bennünket, de itt OTTHON érzem magam, a cikizők meg írkáljanak bátran amoda, néha elolvassuk... (o:
A súly-témához szólnék, saját tapasztalat alapján, annak idején eléggé sportos emberként a 65-70 kiló közt tanyáztam, és be kell vallanom, két sör és egy rövid után majdnem úgy lebegtem, mint császárelőd a bmw-ben, míg mostanra sikerült szert tennem némi tekintélyre(ebéd előtt 96, utána, a menütől függ...), és azt tapasztalom, hogy masszív ivókkal se vallok szégyent, bár a határig nemigen merészkedek..... (o:
Azazhogy igenis súlyfüggő a dolog nálam. Sajnos akkoriban a szivar elkerült )o:, ilyetén tapasztalatról nem tudok szólni, mikor kezdtem, úgy 10 éve, már 80 után voltam, de a kubaiakon kívül más jószág nem tréfált meg. Ami emlegettem, az Al Capone, ha nem is volt ilyen lógyulai méret, de kisebb autóban szájba véve érte az üveget, mégse okozott szédelgést.... (o: Ami nekem nehezen szokható volt, az a vastagsága, úgy jó alaposan tele volt az embör orcája vele....( Monica Lewinsky rulez ! ) Bár asszem a kisasszonynak nem csak a bőr volt vastag a pofázmányán, a szája is olyan : (idézet M:F. barátomtól)
Jó szopós volt..... (o:
Elnézést a hölgykartácsoktól, de ez csak így megfogalmazva érthető..... (o:
Egyébként szívesen látok én is a köreinkben minden jó ízlésű hölgyet !
Jó Füstölést !
MathiasR