Sziasztok!
Látom tovább bővült a Senna tábor itt a neten.Ennek nagyon örülök hogy még mindig vannak új emberek akik még most is imádják Sennát.
A web cime szerintem vagy www.ayrtonsenna.hu vagy csak sima senna.hu legyen.De nem is igazán a név a lényeg szerintem hanem az ami majd látható lessz az oldalon.Tényleg chubby mit akarsz felrakni?Mert van egy két ötletem és talán anyagot is tudok adni.
Amit Prostról írtatok az is igaz mert valóban azt mondta hogy nem űl F-1-es kocsiba de aztán egy tesztelésen beült és bizonyította hogy még mindig nagy versenyző!
Majd 1 másodpercel ment jobbat mint az akkori tesztpilóta.Pedig csak pár kört ment!
Viszont a Kesjár Csabához senki nem szólt hozzá pedig azért én őt is nagyon tisztelem.Kiváncsi lennék ha nem halt volna meg akkor most hol tartana.
Közben én is töltöm lefelé a videót.Már 90%-nál tartok.Mindjárt kiderül hogy megy vagy sem.
Rossz hírem van!Sajna nekem sem megy de sebaj berakom a videóba azt a kazettát amin Senna van és megnézem ezt a jelenetet.Ugyanis megvan kazettán!Na mentem és továbra is:
Forever Senna!