marfai Creative Commons License 2000.11.16 0 0 41
Kedves Mijo!

Csintalan azért nem beszélhet már a bizottság előtt, mert valami Fidesz nevű párt, meg az ő koalíciója hipp-hopp megszavazta, hogy a hó végén az olajbizottság adja le jelentését, és fejezze be munkáját. Szerintem még egy jó fél év símán beleférne... :-)))

Sanyit nem féltem. A pereit meg szokta nyerni, ha sajtótájékoztatót hirdet, akkor ott lesz a magyar média, ahogy kell. Különben is rendes, bölcsészről van szó, a jég hátán is megél. Olajhoz speciel nem ért, de ha kinyitja a száját, akkor kiválóan fogunk szórakozni. :-))

Ami Németh Miklóst illeti, bízzál meg fognak egyezni! Miklós köti az ebet a karóhoz, hogy aki a párttal foglalkozik, az ne akarjon részt venni a kormányban, és ezért Ő sem vállal párttisztséget és fordítva, aki beül az elnökségbe, az felejtse el a kormányzati ambícióit.... Jó, ezen nem veszünk össze, csak vitatkozunk. Miklós nem lesz MSZP elnökhelyettes... Ha engem kérdez, nem helyes. De nem kérdez. :-) Majd később eldöntik, hogy ki lenne a jobb miniszterelnök: Kovács vagy Németh. Egész jó a választék...:-)) Ha erről fog szólni a következő választás, akkor már nagyobb baj nem lehet. ;-)

Márfai P.

Előzmény: Mijo (39)