zépé 2000-11-12 22:51:05 (2188)
Szeiler arról tud amiről tájékoztatják.
A szurkolók oldaláról megkereste már valaki ezzel a problémával?
Egyébként amikor bent voltunk nála, beszélt a táborról, és hogy leül a csoportok vezetőivel megtárgyalni a dolgokat.
Kérdés, mi valósult meg ebből?
Szóval szerintem Ő nem tudja ezeknek a balhéknak a pontos okát.
Kivonatolom a Szeilernek atadott szandeklevelet, kelt2000.10.25-en:
A level a BCH, Cannibals, GM, GGG, Stormy, azaz minden kapu mogotti csoport neveben irodott, de nem valt hivatalossa, mert Szeilert felrevezettek...
T. Igazgato Ur!
A Ferencvaros-Sopron merkozes elott, a Ferencvaros
altal szerzodtetett In-Kal orzo-vedo kft emberei megvertek, ket artatlan, semmifele kozbeavatkozasra okot nem ado szurkolotarsunkat.
Egyikuk 10 honapos kisgyermekevel es felesegevel volt a merkozesen.
Sajnaljuk, hogy On nem tudott foglalkozni a kerdessel /megjegyzes:a sracok koveteltek menjen oda Szeiler/
Mi a kapu mogotti szurkolocsoportok neveben kerjuk, hogy a kovetkezo ket itthoni bajnoki merkozesen ne jelenhessenek meg In-Kalos rendezok, a kapu mogotti teruleten, sem lent, sem fent.
Az In-Kal a soproni meccsen sem jelent meg sehol a lelaton, a tortentek utan - semmifele rendbontas nem tortent - nem hianyozatak.
Vallaljuk a rendfenntartast a ket merkozesen/kiveve, ha az Ujpesttel merkoznenek/, a beleptetestol kezdve. Kerunk ket-ket rendort a beleptetokapukhoz es egy-egy, mindenki altal ismert, a Fradi, ill. az In-Kal altal egyebkent is fizetett Fradista rendezot, a nezoterre.
Elfogadhatatlan szamunkra, hogy az altalunk fizetett "rendfenntartok" botranyt okoztak, Fradistakat vertek.
Az altaluk serelmezett felirat mar az elozo merkozesen is ott volt, nem tudjuk, ki irta ki, egyebkent sem serto az In-Kal-ra.
Szeiler totalis felrevezetesben szenvedett, azt adta be neki az In-Kal, hogy Lasz fianak arcat sertettek fel a sracok. Ezt hazugsagnak neveztek a megvertek. Szeilert informalni kell es kenyszeriteni, masik oldalon rendet tartani.
A mostani botrany informaciohianyos, de ossze kell gyujteni az infokat, embereket, a megverteket, a csoportok vezetoit. Egyetlen In-Kal-os sem nyulhat senkihez, csak rendort hivhat.
Olvastatok, az nb1.hu-n, felrakjak a rendezok a drapikat, uditot visznek a szurkoloknak, Nemetorszagban...
A lelato alatt megverni embereket, abszurd.
Ott nem tudnak plane a meccs elott, vagy utan semmit sem csinalni a szurkolok.
PELDATLAN. TURHETETLEN. NEM FOGADHATO EL AZ SEM, HOGY VALAMILYEN BONYOLULT UGYLET FORMAJABAN OSSZEFONODAS, PENZVANDORLAS VAN AZ IN-KAL MEG FRADI SZURKOLOK KOZOTT.
fIZESSEN A FRADI KOZVETLENUL AZOKNAK A SZURKOLOKNAK ES NYILTAN, AKIK RENDET TUDNAK TARTANI.
ADDIG, AMIG A DUNAUJVAROSI BUNTETESPENZT NEM FIZETI KI AZ IN-KAL, ADDIG NORMALIS HELYEN A SZERZODEST AZONNAL FELFUGGESZTENEK.
Sajnalom, de az igazi bulit, a Panatinaikosz-Olimpiakosz szurkoloi osszecsapast sem lattam, csak a tvkben, ujsagokban, mert en huje nem tudtam a meccsrol es furodtem a tengerben...