getom Creative Commons License 2000.11.15 0 0 356
Múlt csöcsörtökön kezdtem, meg hétvégén nem is nagyon értem rá, meg szóval ez a szótárazás: sz'al, kigyöttem a mortuaryból, végeztem az alatt levő térképpel, ahol angyar háza van, aztán most a dangerous alleyben vagyok, vagy hol, ahol ezek a nyavalyás rablók vannak, szétvágtam ezt a rohadék williams-t, meg visszavittem a dilis csákónak a három gyűrűjét, aki lim-lim-et varázsolt (hogy mit összetököltem ezekkel a nyamvadt gyűrűkkel, apám, a csákó azt mondta, hogy a sátrában vannak, erre három sátorban voltak szétszórva, egyik ráadásul jó messze, vazz, mindegyik sátrat 100-szor átkutattam, mire eszembe jutott, hogy hátha még van valahol messzebb egy másik sátor is, mindegy, belerúgtam a lim-limbe, erre az begőzölt és megevett, na de sebaj, reload varázslattal feltámasztottam magam, és most ezt a blackrose nevű bitangot keresem, aki egy gonosz gyilkos, azért keresem, hogy darabokra cincáljam. Sz'al, még az elején járok.

Tiszta fallout a game, király a zene, és ráadásul, hálistennek, sokkal jobbak a párbeszédek, mint a BG-ben, mert ott két válasz volt kb. aztán már csaphattad is szét az ürge fejét.

Előzmény: larcher (353)