sIRE
2000.11.13
|
|
0 0
1040
|
Tiszteletem Mesterek!
Mikulas:
a lenti Zippohoz kozelrol volt szerencsem, egyik pipas baratomnak van ilyenje, jol funkcional. a kulonbseg a pipas es a normal Zippo kozott annyi hogy a pipagyujtonak nem racsos a kanocot vedo "keretje" hanem sima es a ket szelesebb oldalan van lyuk hagyva (igy celiranyosan pipagyujtasra all kezre, cigit nem igazan jo rola gyujtani) . En hasznaltam nehanyszor, nekem nem volt rossz tapasztalatom a sokat emlitett mellekiz miatt. Lehet hogy rosz az izerzekelesem , de en nem ereztem.
Gnaeus Pompeius Magnus :
hat nem fogsz nekem orulni: egy pecsi dohanyboltban talaltam ra, raadasul egyke volt, meg regi zarjeggyel es 400 (!) forintra leertekelve mert a boltos meg volt gyozodve hogy mar kiszaradt, igy otthon kibontaskor felkeszulve a sherrys gyogykezelesre meglepodve tapasztaltam hogy vakumtasakos:)))))) szoval jo bolt volt. egyebkent meg nem talalkoztam eme markaval, de ha jonak mondod akkor majd proszalni fogom tobbbet.
maga a dohany egyebken naturan illatra kellemes cseresznyes aromaju, nedvessege Leonidas merteke szerint pont jo, meggyujtva kellemes mersekelten cseresznyes fustot ad, holgybarat, bar kicsit harapos.
Mindenesetre en nem fogom mostanaban felkeresni a Florian teret , mivel en Pestre meglehetosen ritkan jarok (halistennek:) )
feri60 : udv a fedelzeten :)
sIRE |
|