Heavy_D Creative Commons License 2000.11.11 0 0 20
Hali Csokis!

Ha két éve vetted a telcsit akkor az most járt le tehát szabadon lemondhatod. A legfontosabb dolog, hogy akarsz-e a szülőknek új telefont vagy jó nekik a régi. Ha jó nekik a régi telcsi akkor vegyél egy praktikum csomagot ez jelenleg 5900 bruttó pénz és tartalmaz 3600 bruttó beszélgetést. Hétvégén téged bruttó 15 forintért hívhatnak (amennyiben pannonos vagy). Ezért egy évig elérhetőek lesznek az öregek. A praktikum javára írható az is, hogy a 14000-as feltöltővel bruttó 18000 forintot tudnak lebeszélni, míg az előfizetésnél csak a tetemes számlákat generáló ügyfelek kapnak kedvezményeket.

Más lehet a helyzet ha egy új telefonra is szükségük van mert ilyenkor újabb két évet aláírva akciós áron tudsz nekik telefont venni. Egy NOKIA 3210 esetében 12400 forinttal olcsóbban veheted meg a telefont a praktikum csomaghoz képest. Igaz ezt az összeget ha összevetjük a 24 hónapi havidíjjal amit fizetni fogtok akkor ez sem igazán kifizetődő. Igaz viszont, hogy ebben az esetben megmarad a szám és ha külföldre mennek ott is használhatják a telefonjukat.

Van viszont egy másik megoldás is: Lemondod a szülők előfizetését és veszel nekik egy új előfizetést társkártyával. Ez ugyan nem tartalmaz ingyenes beszélgetést viszont annyival olcsóbb is a havidíj. Amiért neked ez megéri, hogy te a hozott szerződésért cserébe kapsz egy telefont persze itt te is újra aláírod a két évet. És eldhatod a jelenlegi telefonokat ami készüléktől függően akár annyi is lehet mint a kifizetendő összeg.

Remélem tudtam segíteni.

Egy jó tanács: az ügyfélszolgálat ingyenes és kérésedre ingyen küldenek tájékoztató anyagot és minden kérdésedet meg is válaszolják. A honlapokon is fent van minden szükséges infó.