Iván Gábor Creative Commons License 2000.11.10 0 0 144
Csak ennyi amit eléttem;

- BIZONYÍTOTTAM, hogy Egely ebben az esetben nem feltaláló, így a feltalállói dijjak, oklevelek szélhámoságnak tekinthetők.

- BIZONYÍTOTTAM, hogy Egely ellentmondásba hozható önmagával és saját leírásaival. Sőt általad és a segítségeddel szakmai hibán és hazugságon is értük. tehát nem végzett a valóságban hőáramlás hatását vizsgáló kontrollkisérleteket a kerékkel.

- BIZONYÍTOTTAM, hogy a vitalítástáblázatban szereplő adatok valótlanok.

- BIZONYÍTOTTAM azt, hogy a készűlék nem mér semmiféle kizálólag életegergiához köthető dolgot 6 fordulat/perc értékig bezáróan. Ez az 6 ford/perc érték a legáltalánosabb, hiszen Egely ebben adta meg egy átlag ember, átlagos vitalításszintjét. Tehát Egyely szerint a legtöbb élő embernek a földön ilyen értéken van a vitalitása a műszerén mérve.

V.Z. pedig az én általam átadott információk és adatok alapján kezdett el kisérletezni a kerékkel. Tehát már V.Z. kísérletei is az én hatásomra születtek meg. Ettől függetlenül V.Z. nem maga végezte a kísérleteit, hanem csoportmunka volt, ahova engem is többször hívott, de akkor nem értem rá elmenni.Tehát a Parajfalók és nem V.Z. eredményei elismerésre méltóak és mint írásomban is írtam, akár már nyugodtan levonhatták volna azt a végkövetkeztetést amit én tettem. Ez csak azért nem történt meg mert V.Z. szereti a hintapolítikát és Egelyvel régebben és a közelmultban is elég gyakran szokott közösen szerepelni. Legutóbb A Szellemi Búvárok Egyesületében tartottak előadást ahol én is ott voltam.

Előzmény: Zyx (143)