Kelemen Péter Creative Commons License 2000.11.10 0 0 133
Kedves pigor!

Én leszek az első, aki rá veti az első követ, amikor Ő lesz a legnagyobb szélhámos ebben az orszában. Sok-sok példát tudnánk mindketten mondani a mindennapi élet minden szintjéről, amikor ennél nagyobb csalás történt. Ezt úgy szokták nálunk hívni, hogy ügyes volt. Én ezzel nem értek egyet, de attól még létezik. Ha úgy gondolod, hogy már ez a legfőbb probléma, akkor szólj, megyünk kövezni!!!
Ha pedig Gábor úgy kezdte volna, hogy szólni kéne Egelynek, hogy változtasson nevet, vagy írjon részletesebb használati útmutatót, akkor más kérdés lenne, mert lehet, hogy tényleg szólni kéne. Szerintem viszont ez apró formai hiba és lehet, hogy le is van írva, de még egyikünk sem olvasta el. Én nem is fogom, mert nincs meg a leírásom.
Bizonyítani a csalást pedig lehetetlen, mert tegyük fel, hogy Gábornak van igaza a légmozgást illetően. Az ugyan mit bizonyít? Ilyen egyszerű az eszköz és kész. A bíróságot tovább nem érdekli. Szerintem Egely megkérdezett néhány ügyvédet, mielőtt a nevet adta, de nem tudom.

Péter

Előzmény: pigor (132)