Kelemen Péter Creative Commons License 2000.11.09 0 0 119
Szia Gábor!

Nekem eddig úgy tűnt, hogy az Egely kerék működését szernéd megmagyarázni, hő hatással, de most megdöbbenve tapasztalom, hogy a skálával van bajod. Ha így kezdted volna, én egyet is értettem volna veled és természetesen most is egyet értek, de te a kerék működését szeretted volna magyarázni.
Az, hogy helyes-e a skála vagy sem, más tészta. A két dolgot összemosni nem lehet.

Akkor most döntsünk el néhány dolgot:

1. Vitázni szeretnél, vagy kinyilatkoztani.
Ha vitázni, akkor változtass a stílusodon, mert az nem ide, hanem a kocsmába való, illetve oda sem. (Ebből vannak a verekedések.) Ha pedig kinyilatkozatni, mint egy Isten, akkor szólj előre, hogy ne strapáljuk magunkat.
2. A kerék működésével szeretnél foglalkozni, vagy a skálával?
3. Meg lehet-e valamivel győzni, vagy teljesen meddő bármit is írunk? Több irásomat egyszerűen átlépted, mintha le sem írtam volna.

Annak a bizonyítása, hogy a kerék nem vitalitást mér szerintem még bonyásabb feladat, mint annak a bizonyítása, hogy a kéz melege forgatja, de ennek ellenére egyet értek veled, nem vitalitást mér, hanem valami mést, de ezt nem tudom bizonyítani. Viszont a további állításaiddal nem értek egyet, mert a méréseim mást mutatnak. Még akkor sem, ha szurkoló tábort próbálsz gyüjteni.

Péter

Péter

Előzmény: Iván Gábor (118)