Törölt nick
2000.11.09
|
|
0 0
1415
|
Szervusztok !
Fifu !
Ha már ott laktál a nemes órák őshazájában, kérlek mesélj pld. a saját órádról is. Hátha egy érdekessel bírsz.
Ez a DOXA hír nekem igazán nagy volt ! Most magyarázza meg valaki, hogy honnan jönnek a jelenlegi óráik, miképpen él még a márka ?!
Egyébként én még a bieli címig sem jutottam, egy cikkből azt bányásztam ki, hogy a tulaj után elnevezett Aubry fréres S.A. név alatt Le Noirmont-ban szerelik az órákat vagy húsz éve.
Egyébként egy Longines katalógusban találtam egy olyan órát (Avigation), amelyik a dátumablak elhelyezésének kivételével (ez számlapcserével és a dátumtárcsa elfordításával megoldható) kisértetiesen hasonlít a DOXA honlapon látható egyetlen darabbal.
Lehet, hogy tényleg más tollával ékeskednek ? Esetleg azokkal a darabokkal, amiket a nagyobb NÉV nem vállal fel sajátjának a MEO során ?
Bezzeg a név régi nagy fénye !!! ...
VaLaki !
Ez a REVHOR néhány darabbal képviselteti magát a Pólus Center TESCO-ja szélén lévő órásnál. 6-9 kHUF-ért. Tényleg van Cartier (Tank) utánérzésű darab is köztük acél(színű) tokkal és giccses fémcsattal. Szóval igazi divatóráknak tűntek, amik még az előzőekben szidogatott jelenkori Doxáknak is messziről tiszteleghetnek.
JiG !
A Baross utcai szervízt itt a topicon sokan dícsérték korábban O+A ügyben. Csak azt tudnám mi kerül egy számlapcserében 3kHUF-ba ?
V.Beni !
Azért mesélj közelebbit is! Akadt-e nem lepukkadt - lehetőleg aranytokos - DOXA is és milyen áron ? Hát a ROLEX-ek csinosak voltak-e ? És mennyit kóstáltak ?
NPZ |
|